Събития

Зарежда Събития

На 15 април отбелязахме 15 години от основаването на ЧСУ „Леонардо да Винчи” в Добрич и 570 години от рождението на нашия патрон.

„Чест и радост е за мен да Ви посрещна на 15-ия рожден ден на нашето училище. Последните две години ни изправиха пред много предизвикателства, породени от Ковид-19, а сега и от войната. Настъпиха много промени в нашия живот, включително и начина на провеждане на нашите празници, но това, което не се промени и няма да се промени е мисията на нашето училище – да бъде дом на знание, наука и човечност. От първия ден на мисълта за създаване на училище до ден днешен аз вярвам, че училището трябва да е дом, изпълнен с добри хора и добри дела” – каза в тържественото си слово директорът на „Леонардо да Винчи” – Нели Николаева.

Празненството продължи с награждаване на заслужилите леонардовци, както и с връчване на Кеймбридж сертификати за завършено ниво по английски език.

Талантливите музиканти на училището поздравиха присъстващите с изпълнения на флейти, пиано, ксилофон, а две прекрасни млади певици – Мария-Киара и Алиса от 6 клас изпяха любима своя песен.

Събитието включваше  поредица от интересни и забавни образователни игри, любопитни факти за Леонардо да Винчи. Малките ученици изработиха книги, разказващи за живота и творчеството на великия изобретател и художник Леонардо да Винчи, а големите показаха в куиз завидни знания, свързани със своя патрон.

Organizer

058/ 602 418

leonardodobrich@gmail.com

www.leonardo-dobrich.com

Venue

бул. Русия 2Е
гр. ДОБРИЧ (9300), ДОБРИЧ 9300 България

бул. Русия 2Е
гр. ДОБРИЧ (9300), ДОБРИЧ 9300 България